Jedinečná ponuka zájazdov na najkrajšie vianočné trhy v Európe 👉 Zájazdy pre celú rodinu

Aký bol Krav Maga Camp 2024?

O táboroch 21.08.2024 347x

Leto 2024 pomaly končí a my máme za sebou už 4. ročník nášho letného KravMagaCampu. A opäť to stálo za to!

Aký bol Krav Maga Camp 2024?

Za štyri roky sme vždy v dvoch júlových turnusoch privítali vyše 500 detí a mládeže, ktoré si to užili pod dohľadom certifikovaných inštruktorov sebaobranného systému Krav Maga z Asociácie KRAV MAGA Slovensko. A opäť v lone krásnej hornooravskej prírody v hraničnej obci Novoť. Tak, ako každý rok, snažíme sa program vyšperkovať a priniesť niečo nové. Aj tohto roku tvorili tábor 3 piliere: každodenný veku primeraný tréning KRAV MAGA, deň na oravskej priehrade a airsoft.

Okrem toho fúra pohybových, zábavných a edukačných aktivít, ktoré tvorili súčasť nabitého programu. Prešli sme sa k rozhľadni nad obcou, ktorá ponúkla úžasnú prírodnú panorámu, povozili sme sa na koníkoch, chill chúťky uspokojil biliard, stolný tenis, stolný futbal a vnútorný bazén v penzióne. Večerné posedenie pri ohni, opekačka, diskotéka pod hviezdami, rôzne hry a predovšetkým partia, nové priateľstvá a kolektívny duch sa niesli nad oboma turnusmi.

V rámci fakultatívneho výletu sme sa schladili v bazéne Slanického dvora, previezli sa na záchranárskom člne, skúsili vody oravskej priehrady rozprúdili adrenalín pri prvej novinke tohto roku – PADDLEBOARDINGU. Aj týmto chceme aktivity pri vode rozširovať aj do budúcna a vštepovať deťom zásady správania pri jazerách a vodných plochách, aby vedeli predchádzať nebezpečenstvu a nepreceňovali svoje sily.

Druhou novinkou tohto ročníka bola návšteva agrofarmy a vlastnoručná výroba syrových výrobkov a korbáčikov. A bola to bomba! Táto aktivita sa tešila mimoriadnemu záujmu nielen preto, že chutila, ale deti si vypočuli aj zaujímavú prednášku o procese získavania mlieka, dodržiavaní prísnych výrobných a hygienických pravidiel a záver spestrila exkurzia v Gazdovskom dvore.

Málo? Treťou novinkou bolo – „čo si navaríš, to si aj zješ“ – varenie naozajstného kotlíkového gulášu so všetkým, čo k tomu patrí, od prípravy, až po finále! A že sa guláš vydaril – kotlíky ostali prázdne, len sa tak zaprášilo.

V lete 2025 aj dalšie novinky

Ponúkli sme aj krátku ochutnávku z budúcoročnej novinky nášho tábora – tanečný workshop street dance a hip-hop a veruže je sa na čo tešiť! Sme vďační za „starých táborových harcovníkov“ ktorí sa každoročne vracajú, niektorí sú s nami úplne od začiatku. Naša vďaka patrí aj novým dievčatám a chlapcom, ktorí nám dali šancu priniesť im jeden nezabudnuteľný týždeň v rámci leta.

A budúci rok ? Opäť dva turnusy, opäť na Orave a opäť s jedinečným programom, ktorý stojí za to! Tešíme sa na všetky známe, aj nové tváre v termíne 6.7. - 20.7.2025!

 


Novinky a články

Aby vám neunikli novinky