Jedinečná ponuka zájazdov na najkrajšie vianočné trhy v Európe 👉 Zájazdy pre celú rodinu

Letný tábor MISIA so skutočnými vojakmi!

O táboroch 21.05.2024 1743x

Letný tábor Misia bude aj vďaka nášmu partnerovi Ozbrojené sily Slovenskej republiky ešte lepší. V letnom tábore Misia budú mať naši táboroví vojaci jedinečnú možnosť stretnúť sa priamo s príslušníkmi Ozbrojených síl SR a zoznámiť sa s s ich prácou.

Letný tábor MISIA so skutočnými vojakmi!

Pripravte sa na leto plné adrenalínu a dobrodružstva v letnom tábore MISIA! Vďaka našej spolupráci s Ozbrojenými silami Slovenskej republiky bude tento rok ešte nezabudnuteľnejší. Naši táborníci získajú exkluzívnu príležitosť stretnúť sa s profesionálnymi vojakmi a objaviť ich jedinečné zručnosti a schopnosti.

Letný tábor MISIA: Staňte sa na chvíľu vojakom! Tábor MISIA sa tento rok premení na epicentrum vojenských zážitkov. Spolupráca s Ozbrojenými silami Slovenskej republiky prináša úžasné príležitosti – naši táborníci sa môžu stretnúť s vojakmi, zoznámiť sa s ich výzbrojou a vyskúšať si, čo obnáša vojenský život. Kto vie, možno práve tu nájdete inšpiráciu pre svoju budúcu kariéru. Tešte sa na program plný ručných zbraní, vojenského výstroja a materiálu, či ťažkej vojenskej techniky.

Posledné voľné miesta

Rezervujte si miesto v letnom tábore MISIA ešte dnes! Tento rok máme veľké plány – dobudovať a zveľaďovať naše druhé výcvikové stredisko, v nádhernom lesnom prostredí zámočku Antonstál, blízko obce Nemšová. Aj keď sme tu už začali niečo budovať, stále je územie Antonstálu neprebádané. Jeho výzvy a prekážky sú pre nás novým dobrodružstvom. Sľubujeme, že vašu fyzickú aj psychickú odolnosť posilníme ešte viac. Využijeme vaše schopnosti pri budovaní táboriska, topografické znalosti pri objavovaní nového terénu a vaše zručnosti priamo v prírodnom prostredí.

Taktiež sa môžete pripraviť na boj z blízka v Trenčianskej Laser aréne, prekonávať prekážky v rámci rambo dráhy, budete musieť splaviť rieku Váh, naučíte sa kus aj našej histórie v leteckom múzeu v Slávnici a zrelaxovať môžete v letnom kúpalisku v Trenčíne.

Nečaká vás len množstvo adrenalínu, ale aj nové priateľstvá a nezabudnuteľné momenty. Tento tábor je zárukou dobrodružstva, ktoré vás nadchne a zocelí. Nečakajte a prihláste sa, lebo počet miest je limitovaný. A nezabudnite si so sebou zobrať aj kamoša

 


Novinky a články

Aby vám neunikli novinky